Anders Draghes Gaard

Moderne udstillings- og mødelokaler i Nyborg centrum

Sponsor

 

WiFi i lokalerne


Udstillings- og mødelokalerne Anders Draghes Gård består af 3 udstillingslokaler, et lille "kontor" og et køkken.

Der er desuden adgang til en kælder, der bruges til opbevaring af inventar og møbler til udstillings- og mødebrug, bl.a. borde og stole til ca. 30 personer.

Der er adgang til toilet, der ligger på gangen udenfor selve lokalerne. Toilettet benyttes af andre end besøgende i Anders Draghes Gård.

Udstillingslokalerne er udstyret med galleri-skinner og ophængningsfaciliteter.

Der forefindes desuden måleinstrument til brug ved ophængning.

I kontoret og i skab nr. 2, forefindes kopimaskine/printer, kamera, kamerastativ, projektor og filmlærred til frit afbenyttelse for lejerne af lokalerne. (Man betaler dog for fotokopiering)
Projektor er anskaffet ved sponsering fra Nordea Fonden, Nyborg Bestyrelsen står til rådighed for instruktion i brugen af det tekniske udstyr.
 
Manual for projektor.

Kontoret er desuden forsynet med en garderobe og skabe, der på årsbasis kan lejes af brugerne. Køkkenet er forsynet med kogeplade, el-kedel, kaffemaskine, køleskab samt køkkeninventar. 
 Der findes desuden en støvsuger, da det påhviler lejerne at støvsuge lokalerne efter brug, og sætte radiatorerne på niveau 1, og fjerne affald og. lign.

På gågaden (udenfor lokalerne) er opstillet et udstillingsskab, som lejerne af lokalerne kan benytte til ophængning af plakater med information om aktiviteterne.

I lokalerne findes en reklamestander, der kan placeres på gågaden i åbningstiden. I lokalerne findes ligeledes en mindre flagstang med tilhørende Dannebrogsflag, som i åbningstiden kan placeres udenfor lokalerne.

I den private gård bagved lokalerne er en enkelt parkeringsplads til rådighed for lejere af Anders Draghes Gård. Parkeringspladserne er ikke mærkede.
 
 NYT: WiFi på lokalerne til brug for lejer i lejeperioden. (juni 2014)

Booking foregår direkte fra denne hjemmeside eller direkte til kassereren Tove Jensen, Naurvænget 14, 5800 Nyborg - tlf. 6531 3615

Priser for leje af lokalerne og skabe samt indmeldelse i foreningen er beskrevet under lejebetingelser.

Hvis man kun har lejet lokalerne i dagtimerne, kan der være anden aktivitet fra kl. 17 i lokalerne. 

Læs vejledning for benyttelse af lokalerne.

Juni 2024
M T O T F L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Lørdag 15 Juni - 08:00 - 17:00
Østfyns Kunstforening
Søndag 16 Juni - 08:00 - 17:00
Østfyns Kunstforening

Listen er med forbehold
for fejl og mangler.