Anders Draghes Gaard

Moderne udstillings- og mødelokaler i Nyborg centrum

Sponsor

 

WiFi i lokalerneWarning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/andersdraghesgaard.dk/public_html/templates/adgf/functions.php on line 191
 1.   Ved benyttelse af lokalerne må god orden og hensyn respekteres. Lejer har i lejeperioden selv ansvaret for de udstillede værker samt personlige ejendele.

 2. Nøgler til lokalerne i Anders Draghes Gård lånes hos advokat Gertz, Kongegade 24 st. Tilbagelevering af de lånte nøgler skal ske straks efter brug af lokalerne. Efter endt arbejdstid og i weekender kan nøglen kastes i brevsprækken hos advokat Gertz. I nøglebundtet er der en nøgle til yderdøren mod Kongegade, en nøgle til bagdøren ud til gården og en nøgle til udstillingslokalerneshoveddør. Denne nøgle passer også til den lille dør trappen. Der er desuden en nøgle til skab nr. 2. I dette skab står bl.a. projektor, forlængerledning, kamera, fotostativ, laser-waterpass og projektorskammel. Desuden er der en nøgle til skab nr. 3, der er til fri afbenyttelse for lejere i lejeperioden. Lås alle døre, inkl. yderdøre, hvis du forlader lokalerne efter kl. 22. PS: Hvis man kun har lejet lokalerne i dagtimerne - til kl. 17.00 - kan der være en anden aktivitet i lokalerne fra kl. 17.30.

   

 3. Til udvendig reklame må kun benyttes a) den fast monterede plakatsøjle/vitrine i Kongegade b) aftageligt skilt til plakatsøjlen/vitrinen ( udstillingen er åben)* c) udstillingsskiltet( foldeskilt)* d) flagstang med flag* *) tages ind hver aften Nøglen til plakatsøjlen/vitrinen hænger i nøgleskabet til højre for den lille dør. Lejere kan udstille deres plakat i maksimalt en uge inden deres respektive udstillinger, hvis dette ikke kolliderer med andre udstillingsaktiviteter i dette tidsrum. Udstillingsskiltet/foldeskiltet står i lokalerne, når det ikke er i brug. Flaget står også i lokalerne, når det ikke er i brug. I Kongegade ud for lokalerne er der ved siden af bænken et hul i brolægningen. Heri isættes træklods og flag, når det skal i brug.

   

 4. Tobaksrygning er forbudt i de lejede lokaler og i trappeopgangen. Brug af levende lys er tilladt. Lejer skal dog sørge for, at lysene er slukket, når lokalerne forlades. 
 5. Kontoret må ikke bruges til udstilling, og de permanent ophængte billeder må ikke fjernes.

   

 6. Ved ophængning må ikke bruges søm, tape, skruer og lignende, som beskadiger paneler og vægge. Kun de installerede ophængningslister må anvendes. Snore og ophæng hænger i garderoben på kontoret. Glidere forefindes i æske på bordet samme sted.

   

 7. Ved afslutning på lejemålet ryddes der op i lokalerne, gulvene støvsuges og lejernes private genstande fjernes. Tom emballage, flasker og papir skal også fjernes fra lokalerne efter endt brug. Affaldssække smides i container i gården. Ved brug af køkken og køkkeninventar skal dette være rengjort efter brugen. Lys slukkes og radiatorer indstilles på "1" , inden lokalerne forlades, også efter endt udstillingsdag.

   

 8. Efter endt møde skal man stille stole og borde på plads: klapborde stilles i det lille rum til venstre i gangen bag køkkenet. De grønne stole stilles i kælderen. 

   

 9. Lejer må benytte 1 parkeringsplads i gården i lejeperioden.

   

 10. Når du som lejer skal ind i lokalerne, bedes du benytte den lille dør ved trappen til 1. sal. Det skyldes, at hoveddøren til udstillingslokalerne er vanskelig at åbne og låse udefra.

   

 11. I nøgleskabet - lige inden for den lille dør - opbevares nøgle til vitrinen/ plakatsøjlen i Kongegade nøgle til WC på den anden side af opgangen.

   

 12. I køkkenet finder du vaser, glas, kopper, bestik, tallerkener, fade, skåle, kaffemaskine, elkedel, affaldssække m.m. Hvis du savner noget, bedes du lægge en besked til bestyrelsen i bakke på kontoret.  

   

 13. I mellemgangen ned til kælderen( med adgang fra køkkenet) opbevares 2 stiger, køleskab, stole og borde. Døren til mellemgangen skal være låst, når du ikke bruger lokalerne.

   

 14. I kælderen er der podier, flere borde og stole, duge og lysstofrør m.m. Podierne og glasmontrerne tilhører Østfyns Kunstforening og må efter aftale med ØK benyttes af andre.

   

 15. Fotokopimaskinen må benyttes af alle lejere. Man skal benytte kopipapir, der er fremlagt i kasse på kontoret. Manual til brug af maskinen hænger på opslagstavle på kontoret. Betaling lægges i en kasse, der står på bordet. Driver til kopimaskinen ( CD ) ligger i skab nr. 2.

   

 16. Projektor til digital fremvisning står i skab 2. Lærred er ophængt i det store udstillingslokale. Lejer må selv medbringe bærbar pc.

   

 17. Over hoveddøren ligger en træklods/stopklods til døren. Virker dørklokken ikke, kan årsagen være, at der er slukket for strømmen. Kontroller kontakten på panelet til højre for døren.

   

 18. Start din lejeperiode med at læse vejledning og brugsanvisninger. Lejesatser og lejebetingelser kan ses på foreningens hjemmeside under "lejebetingelser".

   

 19. Såfremt ovenstående ikke respekteres, vil lejeren blive draget til ansvar, ligesom senere ønsker om lejemål kan nægtes. Du/ I ønskes et godt arrangement. Bestyrelsen Revideret d. 1. januar 2013 Print en vejledning - Her NYT: WiFi på lokalerne til brug for lejer i lejeperioden. (juni 2014)

 

Oktober 2021
M T O T F L S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Fredag 22 Oktober - 10:00 - 17:00
Mogens Justesen
Lørdag 23 Oktober - 10:00 - 17:00
Mogens Justesen
Søndag 24 Oktober - 10:00 - 17:00
Mogens Justesen
Mandag 25 Oktober - 10:00 - 17:00
Mogens Justesen
Mandag 25 Oktober - 17:30 - 22:30
Nyborg Filatelist-Klub
Tirsdag 26 Oktober - 10:00 - 17:00
Mogens Justesen
Onsdag 27 Oktober - 10:00 - 17:00
Mogens Justesen
Torsdag 28 Oktober - 10:00 - 17:00
Mogens Justesen
Torsdag 28 Oktober - 17:30 - 22:30
Vi Lokale Demokrater
Fredag 29 Oktober - 10:00 - 17:00
Mogens Justesen

Listen er med forbehold
for fejl og mangler.